• Lokhorst Epe

  Accountancy

Het doorgronden van cijfers vinden we belangrijk. Voor ons begint het hier pas. Omdat we zo betrokken zijn bij onze klanten, hebben we goed inzicht in cijfermatige uitkomsten en geven we goede adviezen.

 • Advcies lokhorst Accountancy Epe

  Advies

Wij vinden dat bij accountancy een passend advies hoort. Een advies dat uitvoerbaar is en risico’s beperkt of economisch voordeel oplevert. Door de combinatie van accountancy en het bedrijfsleven zijn we sterk in het beoordelen van de waarde, haalbaarheid en noodzaak van adviezen. We hebben bovendien ervaring met de praktische uitvoering ervan. Hiermee bieden we u een compleet overzicht, helder inzicht en een duidelijk bericht.

 • null

  Belastingaangifte

Uiteraard weten wij alles van de wet- en regelgeving. Dat vinden wij een basisvoorwaarde in ons vak. We zijn alert op nieuwe regels en mogelijke kansen. Bij de belastingaangifte beoordelen én benutten wij de fiscale mogelijkheden. Dus wilt u een compleet overzicht en een helder inzicht? Vraag ons om uw belastingaangifte te doen. Wel zo gemakkelijk.

 • Lokhorst Epe

  Administratie

Uw administratieve verplichtingen brengen wij graag op orde. Samen zorgen we voor structuur en duidelijkheid. Dat betekent dat wij zorgen voor compleet overzicht én helder inzicht in uw financiën. Ook een persoonlijk gesprek hoort hierbij. Daar staan wij voor.

Heeft u vragen
of wilt u advies?

 • Lokhorst Epe

  Loonadministratie

Het bijhouden van de salarisadministratie is een nauwkeurige en tijdrovende klus. Bovendien heeft u flink wat kennis nodig om het goed te doen. De specialisten van Lokhorst accountancy en advies regelen de salarisadministratie graag voor u.

Het gebruiksvriendelijke online systeem geeft u inzicht in uw (digitale) salarisstroken. Hierin kunt u ook het personeelsdossier opslaan, de verlofaanvragen behandelen en het verzuim beheren. Zo blijven uw administratieve processen altijd transparant en weet u direct waar u aan toe bent.

Wij garanderen u kwaliteit, continuïteit en besparing van tijd en kosten. Zodat u zich bezig kunt houden met waar u goed in bent: ondernemen.

De voordelen op een rijtje:
• Altijd inzicht via het online systeem
• Actuele kennis van wet- en regelgeving, CAO’s en subsidies
• Een vaste en betrokken contactpersoon
• Besparing van tijd en kosten
• Continuïteit

Belastingaangifte Lokhorst Accountancy Epe
Lokhorst accountancy & advies is een veelzijdig kantoor. Maak kennis met onze aanvullende expertises:
 • Bedrijfsadvisering

 • Ondersteuning financieringsaanvragen

 • Overname advies/waarderingen

  We hebben veel ervaring met overnames, (bindende) waarderingen en ontbinding van ondernemingen of opsplitsing.

 • Reisbranche

  Door onze goede contacten binnen de reisbranche met alle partijen, kunnen we snel schakelen. Daarnaast hebben we alle kennis van de reglementen en complexe btw-wetgeving.

 • Franchise- en retailadvisering

  Hierin werken we samen met andere vakspecialisten onder de naam BNL Economen B.V.

Salarisadministratie Lokhorst Accountancy Epe

‘Wij hebben heel bewust gekozen voor Lokhorst accountancy:
persoonlijke benadering, snel handelen, verstand van onze markt,
adviezen die hout snijden en de juiste begeleiding bij onze ambities.
Kortom, partnership in optima forma!’

Een reisondernemer die onlangs de
overstap heeft gemaakt

 • null

  Reisbranche

Lokhorst accountancy & advies heeft jarenlange ervaring in de reisbranche. Door onze goede contacten binnen de IATA, de ANVR en SGR(Z)/Calamiteitenfonds, kunnen we met deze partijen snel schakelen. Uiteraard zijn wij goed op de hoogte van de reglementen en van de complexe btw-wetgeving binnen de reisbranche. We hebben kennis van de btw-reisbureauregeling, maar ondersteunen u ook als u optreedt als bemiddelaar.

Financiële kengetallen

Met heldere financiële kengetallen voldoet u aan de verplichtingen van bijvoorbeeld de IATA en de SGR(Z). Ze geven u ook inzicht in uw bedrijfsdoelstellingen. Het ontwikkelen, implementeren en het ‘spelen’ met deze kengetallen blijft maatwerk. Dat beheersen we tot in de finesses.

null
Bedankt voor al je hulp en snelle acties bij de overname. Vanaf ons eerste gesprek was ons gevoel al goed! Op naar nog vele jaren samenwerking.’

Nieuw Epers ondernemersstel

null
Een welverdiend taartje!’

Een bedankt-taart van een tevreden ondernemer

null
Super bedankt, voor alle goede zorgen het afgelopen jaar. Mooi’resultaat ook dankzij jullie inspanningen.’

Doorgewinterde ondernemers in de retail

null
Onafhankelijk en vooral gericht advies, waar we heel blij mee zijn.’

Vereniging in de retail

null
Mogen wij ook klant blijven?’

Een overnemende partij

null
Fijn dat ik zo kan binnenlopen!’

Een lokale klant