diensten

Accountancy

Voor ons betekent Accountancy niet alleen het opstellen van cijfers, maar ook het doorgronden van deze cijfers. En nog belangrijker; de betrokkenheid bij de organisatie en dus de klant. Deze betrokkenheid leidt tot extra inzicht in oorzaken van de cijfermatige uitkomsten. Cijfers worden besproken met de klant en er wordt inzicht gegeven in de uitkomsten en advies gegeven aan de verantwoordelijke(n).

Advies

Een advies moet uitvoerbaar en toepasbaar zijn. Het belangrijkste is dat een advies risico’s beperkt en/of economische voordeel oplevert. Door de combinatie van accountancy en het bedrijfsleven is er inzicht in de toegevoegde waarde van adviezen en ervaring met de praktische invoering ervan. Een advies is snel gegeven, maar de uitvoering kan soms ingewikkeld of zelfs onmogelijk blijken. Ook hierin geven we vooraf inzicht. Wat dat betreft kunnen we zeggen dat we zorgen voor een compleet overzicht, helder inzicht en een duidelijk bericht.

Aanverwante diensten

De breedte van de organisatie Lokhorst accountancy & advies kenmerkt zich ook door de aanverwante diensten:
  • Bedrijfsadvisering.
  • Overname advies/waarderingen: veel ervaring is opgedaan met overnames, (bindende) waarderingen en ontbinding van ondernemingen of opsplitsing.
  • Belastingen: uitvoering hiervan zal ten allen tijde in overleg met een fiscalist worden uitgevoerd, maar er bestaat veel kennis over structurering van bedrijven, belastingvoordelen en voorkeursrechtvormen.
  • Administratieve dienstverlening: is wat ons betreft bijna een vanzelfsprekendheid en wordt verstrekt met ook hierin een ruime mate van ervaring.
  • Voor alle diensten geldt dat daarop de eigen filosofie van toepassing is, dus een positieve uitkomst, gerichte adviezen en een hoge betrokkenheid.
Lokhorst accountancy & advies houdt zich onder meer bezig met franchise- en retailadvisering. Bij deze tak van sport werken we samen met andere vakspecialisten. Deze werkzaamheden vinden plaats onder de naam BNL Economen B.V.

Heeft u vragen of wilt u advies:

Lokhorst accountancy & advies
Parkweg 10
8161 CK Epe

Postbus 15
8160 AA Epe

T 0578 - 614 161
E info@lokhorst-epe.nl

  • Home
  • Diensten
  • Contact