accountancy & advies

Waarom Lokhorst accountancy & advies?

Kort en bondig: hoge kwaliteit tegen een goede prijs, betrouwbaarheid in afspraken en kosten. En héél belangrijk: ervaring in het bedrijfsleven en daardoor ook in staat om de waarde, de haalbaarheid en de noodzaak van adviezen te beoordelen. Naar onze mening staat accountancy niet los van de natuurlijke adviesfunctie van de accountant.

Martin Lokhorst - en dus de organisatie en de medewerkers - staan voor betrokkenheid, integriteit, kennis van zaken en toepasbaarheid. Lokhorst accountancy & advies verhoogt het inzicht en daardoor de beheersbaarheid. Wij komen vanuit onszelf met adviezen en mogelijkheden. Kortom, we zorgen voor een compleet overzicht, helder inzicht en een duidelijk bericht.

Het team bestaat uit een 4-tal specialisten: Martin Lokhorst (Registeraccountant), Ruud Korterik (Registeraccountant en afgestudeerd voor Register Belastingadviseur), Henriëtte Knippenberg (administraties en kantoorbeheer) en Rianne Herms (fiscaal medewerker).

Wie is Martin Lokhorst

Martin Lokhorst staat voor zo’n 20 jaar ervaring in het accountantsvak en ruim 5 jaar in het bedrijfsleven. Hij is drs. en registeraccountant. Daarnaast is er ruime ervaring in het besturen van organisaties op afstand (in diverse besturen) en bestaat er ook veel ervaring in het communiceren met bijvoorbeeld belastingdienst, subsidie-instanties, gemeenten en toezichthoudende organisaties.

Waar staat Lokhorst accountancy & advies voor:

Wij streven naar een positieve uitkomst. Dat betekent voor ons betrouwbare cijfers en adviezen waar voordeel mee is te behalen. Intern gericht betekent het dat wij een betrouwbare partner voor u zijn. Een partner die afspraken nakomt, die het belang van de klant voorop stelt én die betrouwbare en inzichtelijke prijsafspraken maakt en nakomt.

Kennismaken? U bent van harte welkom op ons kantoor aan Parkweg 10 in Epe. Kom gerust bij ons langs, zodat we u ook een stap verder kunnen helpen!

Heeft u vragen of wilt u advies:

Lokhorst accountancy & advies
Parkweg 10
8161 CK Epe

Postbus 15
8160 AA Epe

T 0578 - 614 161
E info@lokhorst-epe.nl

  • Home
  • Diensten
  • Contact